Istraži i doživi Kolašin

Ukoliko ste u potrazi za mirnim mjestom, idealnim za relaksaciju koji vam pruža bijeg od svakodnevnice i odmor kakav zaslužujete onda je to idealno mjesto Kolašin.

Kolašin je malo odmaralište koje se nalazi sjeverno od Podgorice na lijevoj obali rijeke Tare i 960 m nadmorske visine. Okružuju ga Sinjajevina, Komovi i Bjelasica i nalazi se na idealnoj udaljenosti od užurbanog i urbanog života za bolju relaksaciju i čistija pluća. Ovo grad je aktivan tokom cijele godine i smatra se centrom ski turizma u Crnoj Gori. Ne samo tokom zime već i tokom ljeta, posjetioci koji vole svjež vazduh, planinske staze i prirodnu ljepotu, neće preskočiti obilazak ovog mjesta koji pruža raznovrsne turističke ponude i ideje. Na centralnom trgu otvoren je istorijski muzej u kojem možete vidjeti entografsku, istorijsku i umjetničku izložbu. U južnem dijelu grada nalazi se botanička bašta u kojoj je skupljeno više od 100 uzoraka planinskog bilja a u blizini možete otkriti nacionalni park Biogradska gora, kanjon Morače, Bjelasicu i Plavsko jezero.

U zimskim danima – lubitelji skijanja će biti oduševljeni skijaškim centrima i stazama a vožnjom žičarama ćete otkriti i sigurno ostati fascinirani panoramom koji ovaj grad ima. Toplija godišnja doba će Vas fascinirati zelenilom, svježim vazduhom, idealnom temperaturom i konstantnom avanturom.

Uselite se ove zime u svoj novi stambeni objekat Modern Mountain 1 I doživite Kolašin u potpuno novom svijetlu.  Nalazi se na putu za skijalište, 500m od centra grada, u blizini željezničke stanice. U ovom okruženju su glavna dešavanja, restorani, kafići, skijalište I autobuska stanica.

Modern Mountain 1 je zatvorenog tipa, visoke i kvalitetne gradnje koji svojim kupcima nudi neprikosnovenu udobnost i sigurnost. Birajte dvije veličine jednosobnih stanova koji su dizajnirani tako da zadovolje moderne živote.  

Zimi se možete odlučiti za: skijanje i snowbordovanje, zimski safari, rafting, zimsko planinarenje, paraglajding, alpinizam i kampovanje. Ljeti za:  Jeep safari, rafting, planinski biciklizam, kajaking, kanjoning, speleologija, ribolov, paraglajding, planinarenje, eko turizam, jahanje, izlete, aplinizam, foto safari, kampovanje i skupljanje šumskih bobica i biljaka.

Iako je ovo odmaralište u njemu možete takođe doživjeti zabavu kroz noćni život, probati izvrsnu domaću i autentičnu hranu i napitke koje nude u nacionalnim restoranima i kafićima. Priuštite sebi savremenu stambenu jedinicu koja zadovoljava zahtjeve naših kupaca, pružajući potpuni ugođaj odmora, zabave i privatnosti.