Image Alt

O nama

Šerpas Kočašin

Restoran

Restoran Šerpas se nalazi u zgradi "Modern Mountain," ulica Boška Rašovića, Kolašin. Kombinacija modernog dizajna, autentičnih detalja, smještenih u opuštenom ambijentu, kreiraju jedinstvenu atmosferu, savršenu za nesvakidašnje i inspirativne momente.

Bilo da krećete na planinarenje, ski stazu, ribolov ili bilo koju drugu uzbudljivu aktivnost, restoran Šerpas je idealna polazna tačka za sve vaše avanture u Kolašinu. Idealno mjesto da sa društvom sumirate utiske nakon završenih aktivnosti. Upoznajte još avanturista koji su dio naše zajednice i isplanirajte nove avanture.

Šerpas Kolašin

Apartmani

Šerpas nudi usluge smještaja u apartmanima koji se nalaze u zgradi Modern Mountain. Luksuzno i komforno opremljeni, predstavljaju pravo mjesto za predah nakon vaših aktivnosti u Kolašinu.

Rezident doo

Modern Mountain

Stanovanje po najvišim standardima koji se ogledaju u prijeko potrebnoj intimi i miru zahvaljući kvalitetnim rješenjima kada su u pitanju zvučna izolacija po principu duplih zidova između stanova, višeslojne podne izolacije kao i kvalitetna materijalizacija fasadnih zidova i spoljašnjeg uređenja, praćeno je i strateški biranom lokacijom svakog Rezident objekta.

Na taj način stanari uživaju u ljepoti svakodnevnice jer imaju mir, a istovremeno su okruženi svim bitnim objektima za funkcionisanje na dnevnom nivou.

Više informacija o Rezident nekretninama možete dobiti pozivom na broj 067/530-600 ili posjetom zvaničnog sajta firme "Rezident" doo.